Om AK Smeden

A.K. smeden blev etableret på Amager i 1998 af Flemming Kappel.

Siden er det gået støt og roligt fremad. I dag er stål- og smedevirksomheden kendt for at levere kvalitet
til tiden, uanset om det er en kompliceret konstruktion eller en enkel opgave.
Grundlaget for den voksende tilgang af opgaver, er vores fasttømrede sjak af dygtige ældre og unge
smede, et godt arbejdsklima og største respekt for faget.

Hertil kommer det fælles engagement og ejerskab til opgaverne, samt en bred faglig og løbende opdateret viden.

Vi arbejder med rustfrit stål, aluminium, kobber, messing samt smedejern, udfører vores produktions- & arbejdstegninger på AutoCad, og er ordreproducerende leverandør af bl.a.: Stålkonstruktioner • Smedearbejde • Rækværker • Altaner • Trapper • Pladebearbejdning • Rustfrit arbejde Industriprodukter • Stativer • Specialopgaver og produktioner af bl.a. skilte, rammer, beslag m.m. Hertil kommer bl.a. medgående diamantboringer, reparationsarbejder og serviceopgaver m.m.

Gennem årene har vi løst mange spændende og meget forskellige opgaver – fra enkle smedearbejder for såvel private som erhvervsvirksomheder, over specialdesignet og
smukke brugsgenstande, altaner, arkitekttegnede trapper i rustfri stål og aluminium, til store specialopgaver som fx trappetårne, tagoverhæng, halvtage,
altaner m.m.

Blandt opgaverne vi også er betroet, er en 18 tons svingnings-dæmper, monteret i 68 m højde på Københavns Lufthavns nyeste kontroltårn,
for at modvirke ”søsyge” hos flyvelederne.

Blandt vore faste kunder, hvor vi løbende løser nye opgaver i primært rustfri stål og aluminium, tæller fx. Københavns Lufthavne med nye butikker, udvidelser og ændringer af butiksarealer, trapper, reposer, indskudte dæk etc. Lignende, men også mindre specialopgaver, er løst og løses for en række offentlige og private virksomheder, ejendomsselskaber, Rigspolitiet, Lynetten Renseanlæg, Naviair, kommuner og institutioner m.fl.

Kvalitet, miljø, sikkerhed og kontrol
A.K. smeden er certificeret efter DS/EN 1090-2 til EXC1, EXC2 for CE-mærkning af stålkomponenter til byggeriet. Vor virksomheds store krav til kvalitetsstyring, sikkerhed, sundhed samt miljøledelse under arbejdernes udførelser, er godt forankret i henhold til blandt andet Dansk Byggeri. Vi er medlem af DS Håndværk og Industri og kan garantere vores kunder en professionelt dokumenteret gennemførelse og slutkontrol.
Hertil kan nævnes, at sikkerheden omkring udførelsen af vores arbejder er meget høj, ligesom vi passer på vores omgivende sårbare miljø, bl.a. gennem affaldssortering og valg af materialer etc.
Arbejdsmiljøet sørger vi også godt for, anerkendt af bl.a. Arbejdstilsynet med den Grønne Smiley Endeligt kan det tilføjes, at trygheden og den daglige trivsel ligger os alle meget på sinde. Vi håber, at også vore kommende kunder og samarbejdspartnere fornemmer dette i det daglige.

Vi tror helhjertet på, at samarbejde i en åben dialog, udvikler fællesskabet til opgaverne, og – skaber optimale resultater overalt.
A.K. smeden maj 2014

 

 

 

 

Amager Landevej 233 2770 Kastrup – Tlf. : 32525229  – Mobil 22114060 – Email: ak@ak-smeden.dk